دکتر خوشحال،مخترع برتر بسیج اساتید گیلان شد

عرفان شکراله زاده

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به‌عنوان مخترع برتر بسیج اساتید استان گیلان انتخاب شد.

صبح امروز (۲۶ آذر ۹۹)مراسم اختتامیه جشنواره جهادگران علم و فناوری گیلان در سپاه قدس گیلان برگزار  و با تجلیل از ۲۰ طرح پژوهشی و فناورانه، کامراد خوشحال‌رودپشتی عضو هیات‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به‌عنوان مخترع برتر بسیج اساتید استان گیلان در این جشنواره  انتخاب شد.

تولید داروی مکمل درمان کرونا، تولید دستگاه خودکار جمع‌آوری گیاه سنبل آبی و تولید دستگاه استریل‌سازی هوای محیط ازجمله طرح‌های ارائه‌شده در جشنواره جهادگران علم و فناوری گیلان است.

چشم امید انقلاب به جوانان پژوهشگر است

فرمانده سپاه قدس گیلان در این مراسم با تأکید بر اینکه وجود نخبگان سبب می‌شود تا اسلام و انقلاب همه سنگرهای کلیدی دنیا را فتح کند، اظهار کرد: تفکر جوانان حل‌کننده مشکلات کشور است.

سردار محمد عبدالله‌پور مسئله پژوهش را نیاز امروز انقلاب اسلامی دانست و تأیید کرد: جوانان پژوهشگر نسلی هستند که چشم امید انقلاب به آنها است.

به گزارش آنا، اجرای پروژه ساخت دستگاه تشخیص برگ سبز چای، راه‌اندازی اندیشکده علوم شناختی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، ساخت چاپگرهای سه‌بعدی شخصی‌سازی‌شده برای انجام کارهای مختلف، راه‌اندازی کارگروه خانه‌های هوشمند و علوم شناختی در این واحد دانشگاهی ازجمله فعالیت‌های کامراد خوشحال در سال جاری است.

dr kamrad khoshhalمنبع

دکتر محمد حسن خوبکار

عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر به‌عنوان رئیس دانشکده فنی و مهندسی منصوب شد

آقای دکتر محمدحسن خوبکار عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه ازاد اسلامی واحد لاهیجان، به عنوان رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی معارفه گردید

دکتر کامراد خوشحال

تجلیل از ۳ استاد دانشگاه آزاد اسلامی در لاهیجان

۳ استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در مراسم بزرگداشت مقام معلم و استاد در محل سالن اجلاس شورای اسلامی شهرستان لاهیجان تجلیل شدند.

ICPC LOGO

مسابقه ACM ICPC چیست؟

ای سی ام یک مسابقه برنامه نویسی است که هر ساله در دنیا برگزار می شود . در این مسابقات تیم ها در قالب هایی ۳ نفره شرکت می کنند.