icpc members

راهیابی دانشگاه آزاد اسلامی به مسابقه برنامه‌نویسی دانشجویی غرب آسیا

عرفان شکراله زاده

مرحله مقدماتی مسابقه بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشجویی (ICPC) منطقه غرب آسیا به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و سه تیم دانشجویی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان موفق به کسب جواز راهیابی به مرحله بعد شدند.

تیم‌های سه‌نفره با استفاده از یک رایانه شرکت می‌کنند و به ۱۰ سؤال محاسباتی و الگوریتمی پاسخ داده می‌شود. حل تعداد سؤال‌های بیشتر در مدت زمان کمتر همراه با درصد خطای کمتر از معیارهای اخذ امتیاز است و در مرحله مقدماتی هر تیم که بتواند موفق به حل حداقل یک سؤال شود، جواز شرکت در مسابقه منطقه‌ای را  به‌ صورت حضوری کسب می‌کند.

در مرحله مقدماتی سه  تیم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان متشکل از دانشجویان ورودی‌های ۹۴، ۹۶ و ۹۸ در این مسابقه شرکت کردند، دو تیم با حل سه مسئله و یک تیم با حل یک مسئله توانستند سهمیه مسابقه منطقه‌ای شریف را کسب کنند.

با توجه به قوانین مسابقات فقط یک تیم  با نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از میان نفرات این سه تیم تشکیل و به مسابقه منطقه‌ای که ۲۸ و ۲۹ آذر به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد، اعزام می‌شوند.

عرفان شکراله‌زاده، علیرضا روشناسان و وفا پورتوکلی اعضای تیم scc liau، حسین صفری، سارگل جعفری و محمدرضا کسرایی اعضای تیم Liau و عرفان نجف‌زاده، عماد علیزاده و امیررضا بالاپور اعضای تیم دانشجویی Noob Programmers را تشکیل می‌دادند.

رفع نگرانی چایکاران با ساخت دستگاه تشخیص کیفیت برگ سبز چای-بخش نخست

دستگاه تشخیص کیفیت برگ سبز چای در حالی برای نخستین‌بار در ایران و دنیا توسط گروهی از محققان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ساخته شد که خیال چایکاران از بابت ارزیابی دقیق کیفیت محصولاتشان راحت می‌شود. گروه استان‌های خبرگزاری آنا ـ حسین بوذری؛ در راستای پیشبرد اهداف علمی و اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی، تحقق […]

ICPC LOGO

مسابقه ACM ICPC چیست؟

ای سی ام یک مسابقه برنامه نویسی است که هر ساله در دنیا برگزار می شود . در این مسابقات تیم ها در قالب هایی ۳ نفره شرکت می کنند.

۵ چیز که باید قیدشان را بزنم تا به موفقیت برسم

یک حقیقت ناراحت کننده اما قدرتمند که بیشتر ۲۰ ساله زندگی من را به خود جلب کرده است: درونی کردن: یک فرصت ارزشمند برای تمام مسائل در زندگی وجود دارد