ماجرای جنجالی واتس اپ چیست؟

عرفان شکراله زاده

همونطور که میدونید خیلی از مردم جهان در اقدامی همه گیر اپ واتس اپ رو تحریم کردن ولی اما دلیلش چیه⁉️

کاربران واتس اپ از ماه آینده باید اطلاعات خودشون رو توی فیس بوک به اشتراک بزارن این اطلاعات شامل:

🔸مخاطبین کاربر
🔹شماره‌ی خود شخص
🔸اسم پروفایل
🔹تصاویر پروفایل
🔸آخرین زمان‌آنلاین بودن
🔹پیغام استاتوس (وضعیت)
🔸داده‌های تشخیصی جمع آوری شده جهت ورود به اپ (diagnostic data)

و اینطور شد که ملت سراسر جهان در حال طرد کردن واتس اپ هستن

اگه کاربرها با سیاست حریم خصوصی جدید واتساپ موافقت نکنن دیگه نمی‌تونن از واتساپ استفاده کنن. اما سوال اینجاست، حالا مگه چی میشه اگه واتس‌اپ دیتا‌های ما رو بده به فیس‌بوک؟ برای همین مقاله جالبی که در سال ۲۰۱۴ در ژورنال معتبر PNAS به چاپ رسیده رو بررسی میکنیم.

این پژوهش توسط دو دانشگاه کورنل و کالیفرنیا و با نظارت مستقیم محققین فیس بوک انجام شد.

حالا ببینیم موضوع چی بود؟

کاری که تو این پژوهش انجام دادن این بودش که اومدن بدون اطلاع کاربرها، یک هفته بخش خبری حدودا ۷۰۰ هزار کاربر فیس بوک رودستکاری کردن به این صورت که افراد رو عمدا با پست های با محتوای مثبت و منفی مواجه می کردن که ببینن کاربرها چه واکنشی در مقابل این اتفاق نشون میدن!

نتایج به این صورت بود که وقتی افراد با پست‌های با محتوای منفی بیشتری برخورد می‌کردن تمایل بیشتری داشتن که خودشون هم پست با محتوای منفی بذارن و بر عکس! این تحقیق نشون میده غولهای شبکه‌های
اجتماعی به راحتی آب خوردن میتونن احساسات کاربرهاشون رو تغییر بدن و اونها رو به سمت افسردگی، خشونت یا احساس شادکامی سوق بدن. خب این کمترین کاریه که فیسبوک میتونه انجامش بده حالا شما فکر کن با تحلیل این دیتاها چطور می تونن حتی طرز فکر یه جامعه رو تغییر بدن!🤯

لینک مقاله

خلاصه مقاله: دکتر بهزاد چاوشی