کسب سهمیه مسابقات A.C.M دانشگاه شریف

🎉کسب سهمیه مسابقه برنامه نویسی ACM دانشگاه صنعتی شریف توسط تیم مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد واحدلاهیجان

در نخستین مرحله از مسابقات کشوری برنامه‌نویسی ACM منطقه‌ای غرب آسیا که به‌صورت اینترنتی برگزار شد، تیم دانشجویی LIAU از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان توانست یک سهمیه برای حضور در مسابقات را کسب کند. حسین صفری، محمدرضا کسرایی و سارگل جعفری دانشجویان رشته مهندسی نرم‌افزار از اعضای این تیم هستند.

مرحله بعدی این دوره از مسابقات روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ آذر ۱۳۹۷ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

مسابقه منطقه‌ای برنامه‌نویسی دانشجویی ‌ACM با هدف ارتقای توانایی برنامه‌نویسی و الگوریتم نویسی بین دانشجویان بناشده، هرساله به‌صورت در نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود و برندگان به مسابقات جهانی راه می‌یابند.

2 Replies to “کسب سهمیه مسابقات A.C.M دانشگاه شریف”