diagnosis-of-mental-illness-with-artificial-intelligence

معاونت علمی با همکاری انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار می‌کند:

چکیده:

علوم شناختی، یک حوزه میان رشته‌ای  شامل ۶ رشته شاخص روان شناسی، علوم اعصاب، هوش مصنوعی، فلسفه ذهن، زبان شناسی و انسان‌شناسی می‌باشد.

به لطف پیشرفت های هوش مصنوعی، رایانه ها هم اکنون می توانند به پزشکان در تشخیص بیماری کمک کنند و به علائم حیاتی بیمار در صدها مایل دورتر کمک کنند.

محققان، یک سیستم هوش مصنوعی تهیه کردند که نمونه های گفتار را ارزیابی کند، آنها را با نمونه های قبلی توسط همان بیمار و جمعیت گسترده تر مقایسه کرده و وضعیت روانشناختی بیمار را ارزیابی می کند.

مخاطبین

• دانشجویان رشته های مهندسی کامپیوتر،مهندسی پزشکی و روانشناسی

سخنران:

• دکتر اعظم السادات نوربخش،عضو هیئت علمی و مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

مکان و زمان:

شنبه ۲۳ آذرماه ۱۳۹۸ ساعت: ۱۴ الی ۱۶

دانشکده فنی و مهندسی،طبقه همکف،سالن همایش خواجه نصیر طوسی

دیگر برنامه های گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری ۱۳۹۸:

سخنرانی‌های کاربرد های هوش مصنوعی در علوم شناختی و خانه های هوشمند جهت نگهداری از سالمندان

کارگاه برنامه سازی بازی با Unity

کارگاه آنالیز سیگنالهای مغزی و فعالیتهای حرکتی جهت تشخیص اختلالات روانی

کارگاه آموزشی نرم افزار MATLAB ویژه رشته های فنی و مهندسی