انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان حائز مقام دوم کشوری شد

انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان موفق به کسب مقام دوم بین ۲۲۲ انجمن علمی دانشجویی سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در ارزیابی انجمن‌های علمی دانشجویی که توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان انجام گرفت، موفق به کسب مقام دوم بین ۲۲۲ انجمن علمی دانشجویی سراسر کشور شد.

در این ارزیابی‌ها در سه  شاخه نشر علم، فعالیت‌های علمی و اجتماعی صورت گرفته و علاوه‌بر این شاخص‌ها، معیارهایی مانند ارتباطات و تعاملات علمی، رویدادهای علمی، فعالیت‌های پژوهشی، فعالیت‌های آموزش و انعکاس فعالیت و اخبار انجمن در ارزیابی انجمن‌ها تأثیر داشته است.

رتبه‌بندی به‌صورت A پلاس، A ،B ،C ،D و E تعریف شده که چهار انجمن رتبه A پلاس و دو انجمن رتبه A و هشت انجمن رتبه B دریافت کرده‌اند و بقیه در رتبه‌های دیگر دسته‌بندی شده‌اند.

۲۲۲ انجمن علمی دانشجویی از سراسر کشور در این ارزیابی مشارکت داشته‌اند و انجمن‌های علمی دانشجویی ارزیابی‌شده براساس امتیاز کسب‌شده در هفت گروه A+ ،A ،B ،C ،D ،E و F رتبه‌بندی شده‌اند که ۱۴ انجمن موفق شدند در رتبه‌های A پلاس، A  و B قرار بگیرند.

در همین راستا انجمن علمی دانشجویی پرستاری از واحد علی‌آبادکتول با ۴۱۱ امتیاز، انجمن علمی کامپیوتر از واحد لاهیجان با ۱۴۸ امتیاز، انجمن صنایع از واحد تهران غرب با ۸۶ امتیاز و انجمن کامپیوتر از واحد تهران غرب با ۸۶ امتیاز به‌ترتیب در گروه A+ قرار گرفته‌اند.

به گزارش آنا، برنامه‌های انجمن کامپیوتر در آدرس لینک https://scc.liau.ac.ir/ انعکاس داده می‌شود./ منبع: آنا

آواتار CBD gummies for anxiety CBD gummies for anxiety در 23 بهمن 1399 در 11:15 ق.ظ گفته:

Keep this going please, great job!

You Should login to send comment