دکتر خوشحال،مخترع برتر بسیج اساتید گیلان شد

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به‌عنوان مخترع برتر بسیج اساتید استان گیلان انتخاب شد.

صبح امروز (26 آذر 99)مراسم اختتامیه جشنواره جهادگران علم و فناوری گیلان در سپاه قدس گیلان برگزار  و با تجلیل از ۲۰ طرح پژوهشی و فناورانه، کامراد خوشحال‌رودپشتی عضو هیات‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به‌عنوان مخترع برتر بسیج اساتید استان گیلان در این جشنواره  انتخاب شد.

تولید داروی مکمل درمان کرونا، تولید دستگاه خودکار جمع‌آوری گیاه سنبل آبی و تولید دستگاه استریل‌سازی هوای محیط ازجمله طرح‌های ارائه‌شده در جشنواره جهادگران علم و فناوری گیلان است.

چشم امید انقلاب به جوانان پژوهشگر است

فرمانده سپاه قدس گیلان در این مراسم با تأکید بر اینکه وجود نخبگان سبب می‌شود تا اسلام و انقلاب همه سنگرهای کلیدی دنیا را فتح کند، اظهار کرد: تفکر جوانان حل‌کننده مشکلات کشور است.

سردار محمد عبدالله‌پور مسئله پژوهش را نیاز امروز انقلاب اسلامی دانست و تأیید کرد: جوانان پژوهشگر نسلی هستند که چشم امید انقلاب به آنها است.

به گزارش آنا، اجرای پروژه ساخت دستگاه تشخیص برگ سبز چای، راه‌اندازی اندیشکده علوم شناختی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، ساخت چاپگرهای سه‌بعدی شخصی‌سازی‌شده برای انجام کارهای مختلف، راه‌اندازی کارگروه خانه‌های هوشمند و علوم شناختی در این واحد دانشگاهی ازجمله فعالیت‌های کامراد خوشحال در سال جاری است.

dr kamrad khoshhalمنبع

You Should login to send comment