انجمن علمی مهندسی کامپیوتر

نتایج انتخابات هیات مدیره انجمن کامپیوتر اعلام شد

۲۲ تیر ۱۴۰۰
عرفان شکراله زاده

با تایید رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان نتایج انتخابات انجمن علمی مهندسی کامپیوتر اعلام شد.

به متعاقب انتخابات نتیجه رای‌ گیری به شرح زیر، پرونده انتخابات انجمن علمی مهندسی کامپیوتر برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ بسته شد.

براساس ۱۵۷ رای داده شده از سوی دانشجویان مقاطع مختلف رشته مهندسی کامپیوتر واحد لاهیجان به نامزد های نهایی انتخابات، میزان درصد رای هر نامزد به شرح زیر مشخص شد:

۱- عرفان شکراله زاده ۳۰.۶%

۲- نگین پوربزرگی ۱۸.۵%

۳- احسان سفیدگری ۱۵.۹%

۴- فاطمه بهرا ۱۲.۷%

۵- نیما همای نیک فر ۱۱.۵%

۶- عرفان حکیمی ۱۰.۸%

نتایج انجمن علمی کامپیوتر ایران

ویدئو ضبط شده وبینار مبانی و اصول طراحی پوستر

این وبینار توسط انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با تدریس خانم دکتر هما نوزاد عضو هیات علمی گروه ارتباط تصویری دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ برای علاقمندان برگزار شد.

انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه ازاد اسلامی لاهیجان

انتخابات هیات مدیره انجمن علمی مهندسی کامپیوتر

اطلاعیه انتخابات هیات مدیره انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مابین انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و اتحادیه انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه فنی و حرفه ای

نشست امضای تفاهم‌نامه میان انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و اتحادیه انجمن‌های علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌منظور ایجاد مشارکت و بهره‌گیری از توانایی‌های علمی، آموزشی و تحقیقاتی برگزار شد.