حضور دبیر انجمن علمی در مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود

حضور دبیر انجمن علمی مهندسی کامپیوتر در جلسه معارفه مجازی دانشجویان ورودی ۱۴۰۰

با حضور جمعی از مسئولین دانشگاهی،دبیر انجمن علمی کامپیوتر و مسئول بسیج دانشجویی مراسم معارفه آنلاین دانشجویان ورودی جدید (۱۴۰۰) صبح روز سه‌شنبه مورخ ۱۸ آبان ۱۴۰۰ برگزار شد.

با توجه به شرایط ویژه کرونایی امکان برگزاری این مراسم بصورت حضوری وجود نداشت لذا این مراسم بصورت زنده (لایو) از طریق اینستاگرام صفحه دانشگاه برگزار گردید.

حاضرین مراسم

در این مراسم رئیس دانشگاه، معاون علمی، معاون توسعه و مدیریت منابع، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی شرق گیلان، مدیر حراست، مدیر دانشجویی و مدیر روابط عمومی بعنوان مسئولین دانشگاهی و دبیر انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و مسئول بسیج دانشجویی بعنوان نمایندگان دانشجویی حاضر شدند تا نکات و توضیحات مربوط به بخش خود را تشریح نمایند.

تیم اجرایی

جهت برگزاری هرچه بهتر این مراسم اعضای تیم رسانه انجمن علمی مهندسی کامپیوتر (علی اسدی و امیرحسین طهماسبی) مسئولیت فیلمبرداری و سایر امور اجرایی را برعهده داشتند.

تیم رسانه انجمن علمی کامپیوتر

خلاصه ای از صحبت ها

در این جلسه دبیر انجمن کامپیوتر به هدف و ماموریت های انجمن های علمی و دستاور ها، افتخارات انجمن های علمی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان اشاره کرد.

ضمن این صحبت ها اشاره به مزایا انجمن های علمی، نحوه عضویت و فعالیت در آن‌ها از دیگر بخش های سخنان وی بود.