ویدئو ضبط شده وبینار آشنایی با قوانین و استاندارد‌های نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

این وبینار توسط انجمن علمی مهندسی کامپیوتر با همکاری تشکل های دانشجویی (بسیج دانشجویی، انجمن های علمی: پرستاری، مهندسی پزشکی، میکروبیولوژی و کانون های فرهنگی: دانشگاه هوشمند، زبان، فرهنگ و ادب، معرفت رضوی و هنر های تجسمی) دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با ارائه دکتر قاسم قسمی هیات علمی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در تاریخ 1 آذر ۱۴۰۰ برای علاقمندان برگزار شد.
.
از مباحث گفته شده در این وبینار می‌توان به: ۱-بررسی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان 2-استاندارد سازی نشریات 3-لزوم برگزاری کارگاه نشریات 4-ویژگی نشریات موفق 5-موضوعات مربوط به جشنواره قلم 6-آشنایی با کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشجویی اشاره کرد.
.

You Should login to send comment