نتیجه مسابقه طراحی لوگو انجمن علمی کامپیوتر

نتایج مسابقه باز طراحی آرم انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان

ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در این مسابقه شرکت نمودند شایان ذکر است که جلسه ارزیابی و داوری آثار ارسالی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان جهت شرکت در مسابقه طراحی لوگو انجمن علمی کامپیوتر برگزار گردید.

داوران این مسابقه ۱-آقای دکتر کامراد خوشحال، استاد مشاور انجمن علمی کامپیوتر ۲-خانم دکتر هما نوزاد عضو هیات علمی گروه ارتباط تصویری ۳-خانم فاطمه بهرا، عضو هیات مدیره انجمن علمی کامپیوتر ۴-آقای احسان سفیدگری، عضو هیات مدیره انجمن علمی کامپیوتر ۵-آقای عرفان شکراله‌زاده، دبیر انجمن علمی کامپیوتر ۶-آقای نیما همای نیک فر، عضو هیات مدیره انجمن علمی کامپیوتر بودند.

در این جلسه ۲۸ اثر ارسالی که توسط دانشجویان ارسال شده بود مورد بررسی قرار گرفت که نتایج آن به ترتیب زیر می‌باشد:

1. آقای سینا رجب پور، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته ارتباط تصویری
  2. خانم زهرا مباشر امینی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر