کسب مقام سوم مسابقه استارت آپ ویکند توسط انجمن علمی کامپیوتر لاهیجان

انجمن علمی کامپیوتر لاهیجان موفق به کسب مقام سوم در مسابقه استارت آپ ویکند در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لاهیجان، تیم دانشگاه آزاد لاهیجان که با موضوع «دستگاه ارزیابی و ثبت ارتعاشات سه‌بعدی برخط پل‌ها تحت بارگذاری ثقلی و جانبی به‌منظور پایش پل‌ ها» به سرپرستی کمیل کریمی مریدانی عضو هیئت علمی گروه عمران در فراخوان رویداد استارت‌آپ ویکند گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان شرکت کرده بود، حائز رتبه نخست شد.

در این رویداد، ۴۵ تیم ایده‌ های خود را ارائه کردند که داوران رویداد، ایده ارائه‌شده از سوی تیم دانشگاه آزاد لاهیجان را به‌عنوان ایده برتر انتخاب کردند.

رویداد استارت‌ آپ ویکند گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، تیم انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد لاهیجان متشکل از عرفان شکراله‌ زاده دبیر انجمن کامپیوتر، فاطمه بهرا و فرهاد قاهردوست مقام سوم را کسب کردند. ایده‌های برتر این رویداد برای حضور در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در خرداد ۱۴۰۱ به تهران اعزام خواهند شد.

گزارش تصویری از اهدای لوح تقدیر به “صاحبان ایده و فناوران” دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در راستای اختتامیه استارتاپ ویکند گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور دکتر محمد دوستار “رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان”، دکتر علی باستی “رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان” و دکتر مسعود اصفهانی “رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان”.

کسب رتبه سوم مسابقه استارت آپ توسط انجمن علمی کامپیوتر لاهیجانکسب رتبه سوم مسابقه استارت آپ توسط انجمن علمی کامپیوتر لاهیجانکسب رتبه سوم مسابقه استارت آپ توسط انجمن علمی کامپی.تر لاهیجان

منبع:خبرگزاری آناپ

You Should login to send comment