جلسه اعضا آزمایشگاه رباتیک با دکتر میرزایی رئیس بسیج اساتید استان گیلان با موضوع:”ساخت پیل سوختی بوسیله پرینتر 3 بعدی”

روز پنجشنبه مورخ 4 بهمن 97 دکتر کیوان میرزائی فشالمی عضوهیئت علمی دانشگاه پیام نور گیلان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان گیلان با رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان و اعضای آزمایشگاه رباتیک و مرکز ICT واحد دیدار داشتند.

جلسه اعضا آزمایشگاه رباتیک با دکتر میرزایی رئیس بسیج اساتید استان گیلان با موضوع:"ساخت پیل سوختی بوسیله پرینتر 3 بعدی"

ایشان ضمن تاکید بر تجاری سازی پرینتر 3 بعدی واحد،پروژه صنعتی ساخت پیل سوختی با استفاده از پرینتر 3 بعدی به صورت دانش بنیان را ارائه دادند که این پروژه بصورت تیمی با رشته های مرتبط مانند شیمی،الکترونیک،کامپیوترقابل انجام و تجاری سازی است.

لازم به ذکراست که دکتر میرزایی دارای مدرک دکتری مهندسی مواد و متالورژی از دانشگاه شیراز است.

You Should login to send comment