سخرانی علمی مقدمه‌ ای بر بلاک‌ چین

کانون فرهنگی دانشگاه هوشمند با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار میکند:

ارائه علمی مقدمه ای بر بلاک چین (Block Chain)

بلاک چین چیست؟

بلاک چین از رمزنگاری به منظور ایجاد امنیت درتبادلات و حتی خرید و فروش ارزدیجیتال استفاده می‌کند. بر خلاف سیستم‌های بانکی که دارای یک موقعیت مشخص و در اصطلاح متمرکز عمل می‌کنند، مرکزداده‌ای که بلاک چین‌ها در آن قرار دارند کاملا غیرمتمرکز بوده و در سراسر جهان پخش هستند. محل نگهداری بلاک چین‌ها را در اصطلاح «دفتر کل توزیع شده» می‌نامند. این دفتر کل برای همه اعضای شبکه و با جزئیات در دسترس است و حتی حساب، کتاب‌ها برای همه به‌صورت شفاف وجود دارد. این شبکه در واقع زنجیره‌ای از رایانه‌هایی است که درستی تراکنش‌های صورت گرفته بین شما و طرف مقابل‌تان را تایید می‌کنند و پس از تایید، آن را نیز به بلاک چین اضافه می‌کنند.

سخنران:

آقای دکتر غلامحسین اکباتانی‌ فرد، مدیر فناوری اطلاعات و عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان

زمان:

سه‌شنبه ۱۲ بهمن، ساعت ۱۰ صبح در سال همایش خواجه نصیر طوسی دانشکده فنی و مهندسی

•  ورود برای عموم دانشجویان آزاد و رایگان می‌باشد.

You Should login to send comment