وبینار رشد و توسعه کسب و کار بر پایه اینستاگرام

30 فروردین 1401

انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان با همکاری انجمن‌های علمی مطرح کشور و رویدادستان برگزار می‌کند:

وبینار رشد و توسعه کسب و کار در اینستاگرام

میدونستید که هر ماه ۱۳۰ میلیون کاربر اینستاگرام با محتوای فروش ایجاد رویداد، درگیر میشن؟

اینستاگرام دیگه فقط پلتفرمی برای استفاده شخصی نیست، بلکه یک پلتفرم جهانی است که به برندها اجازه میده محتوا و ایجاد رویداد خود را به اشتراک بذارن و با مخاطبان خود تعامل داشته باشن.

رسانه‌های اجتماعی به یک مرکز خرید دیجیتال تبدیل شده‌اند!

افراد میتونند در حین خرید، معاشرت کنن و با برند‌ها تعامل داشته باشن و درست مثل یک مرکز خرید فیزیکی، هرچه زمان بیشتری را صرف جستجو کنند، احتمال خرید بیشتری رو هم دارن

اما در این وبینار میخواهیم نگاهی فراتر از اینها داشته باشیم و مسیر شغلی که باید طی بشه رو به شما نمایش بدیم. برگزار کنندگان با همکاری یک لینک (شرکت یکتانت)، با توجه به این نیاز روز تصمیم به برگزاری وبینار “رشد و توسعه کسب‌ و‌ کار بر پایه اینستاگرام” را گرفته است تا بتواند در این زمینه در کنار شما دانشجویان گرامی باشد تا با چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این زمینه بیشتر آشنا شوید.

محتوای این وبینار برای همه ی علاقه مندان به مباحث کسب و کار و مدیریت و بازاریابی مناسب می باشد.

سخنران:

محمد جواد یوسفی، کارشناس ارشد کسب و کار یک لینک

زمان:

چهارشنبه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ – ساعت ۱۷

-همراه با ارائه گواهی نامه معتبر

برای ثبت‌نام رایگان در این نشست روی لینک زیر کلیک کنید.

ثبت نام