وبینار مسیر شغلی مدیر محصول

30 اردیبهشت 1401

انجمن علمی کامپیوتر لاهیجان با همکاری انجمن‌های مطرح کشور و رویدادستان برگزار می‌کند:

مسیر شغلی مدیر محصول

مدیریت محصول عملی استراتژیک برای توسعه، راه‌اندازی بازار و پشتیبانی و بهبود مستمر محصولات یک شرکت است. همه‌چیز در این نقش به استراتژی بستگی دارد. مدیران محصولات، استراتژی محصول را توسعه می‌دهند و با آن ارتباط برقرار می‌کنند. سپس اطمینان حاصل می‌کنند که این استراتژی توسط کلیه تصمیمات مربوط به توسعه، بازاریابی و غیره منعکس و پشتیبانی می‌شود.

در این وبینار میخواهیم نگاهی فراتر از اینها داشته باشیم و مسیر شغلی که باید طی بشه رو به شما نمایش بدیم. برگزار کنندگان با توجه به این نیاز روز تصمیم به برگزاری وبینار “مسیر شغلی مدیر محصول” را گرفته است تا بتواند در این زمینه در کنار شما دانشجویان گرامی باشد تا با چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این زمینه بیشتر آشنا شوید.

این وبینار برای چه کسانی مناسب هست؟

محتوای این وبینار برای همه ی علاقه مندان و دانشجویان رشته های مدیریت، کسب و کار، کامپیوتر، کارآفرینی مناسب می باشد.

درباره سخنران:

جناب آقای مهندس مهدی سیلاوی؛ مدیر محصول شرکت یکتانت

در این وبینار چه سرفصل هایی را دنبال میکنیم؟

۱. مدیر محصول کیست و چه وظایفی دارد؟

۲. مدیر مَحصول شدن چه مهارت هایی نیاز دارد؟

۳. یک روز مدیر محصول به چه فعالیت هایی می گذرد؟

۴. چگونه می توان مسیر شغلی مدیریت محصول را آغاز کرد؟

ثبت نام

You Should login to send comment