کارگاه آموزشی نرم افزار MATLAB ویژه رشته های فنی و مهندسی

وفا پورتوکلی

معاونت علمی با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار می‌کند:

کارگاه آموزشی نرم افزار MATLAB ویژه رشته های فنی و مهندسی

متلب چیست؟

نرم افزار MATLAB برنامه کامپیوتری است که برای کسانی که با محاسبات عددی، و بویژه جبر خطی سر و کار دارند، تهیه شده است.
نام این نرم افزار از عبارت انگلیسی MATrix LABoratory اقتباس شده و هدف اولیه آن قادر ساختن مهندسین و دانشمندان به حل مسائل شامل عملیات ماتریسی بدون نیاز به نوشتن برنامه در زبانهای برنامه نویسی متداول همچون FORTRAN و C بود. با گذشت زمان قابلیتهای بسیار بیشتری به این نرم افزار افزوده شده اند بطوری که در حال حاضر MATLAB به ابزار پر قدرتی برای ترسیم داده ها، برنامه نویسی و انجام محاسبات مهندسی و پژوهشی تبدیل شده است.

سرفصل های کارگاه:

• اصول مقدماتی کار با نرم افزار متلب
  • نحوه کار با ماتریس ها
  • اصول برنامه نویسی در نرم افزار متلب
  • داده ها،توابع و …

مخاطبین:

• تمامی دانشجویان رشته های فنی و مهندسی

مدرس:

• دکتر راهب غلامی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
  • پژوهشگر برتر استان گیلان در سال ۱۳۹۷

زمان و مکان: