کارگاه آنلاین آموزشی معماری نرم افزار از mvc تا میکروسرویس ها

عرفان شکراله زاده

انجمن علمی کامپیوتر دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه با همکاری انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و اتحادیه انجمن های علمی کامپیوتر دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار می کند:

کارگاه آنلاین آموزشی رایگان معماری نرم افزار از mvc تا میکروسرویس ها

(Model View Controller) MVC یک معماری برنامه نویسی است که نرم افزار را به سه بخش مجزا تقسیم می‌کند. این بخش‌ها عبارت اند از Model برای ارتباط با پایگاه داده، View برای ایجاد یک رابط کاربری برای نمایش و تغییر در داده‌های پایگاه داده و Controller برای پردازش درخواست‌های کاربر.

معماری میکروسرویس (Microservices Architecture) به مرور در حال کسب محبوبیت فزاینده‌ای است و امروزه تقریباً در همه پروژه‌های نرم‌افزاری عمده از آن استفاده می‌شود. دلیل اصلی این مسئله ناشی از مزیت‌های آن و مسائلی است که حل می‌کند.

هدف از این وبینار:

• ارتباط دهی دانشجویان با بازار کار رشته کامپیوتر و پیوند صنعت و بازار با دانشگاه
  • ایجاد روحیه و سوق دهی دانشجویان به سوی شاخه مربوطه رشته کامپیوتر

مدرس:

مهندس ناصر نادری
  • استاد مشاور فعلی اتحادیه انجمن های علمی کامپیوتر دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به مدت دو سال
  • استاد مشاور انجمن علمی کامپیوتر دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه
  • داور مسابقات ایده شو