سخنرانی‌های کاربرد های هوش مصنوعی در علوم شناختی و خانه های هوشمند جهت نگهداری از سالمندان

وفا پورتوکلی

معاونت علمی با همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری برگزار می‌کند:

بخش اول:

کاربرد های هوش مصنوعی در علوم شناختی

چکیده:

علوم شناختی، یک حوزه میان رشته‌ای  شامل ۶ رشته شاخص روان شناسی، علوم اعصاب، هوش مصنوعی، فلسفه ذهن، زبان شناسی و انسان‌شناسی می‌باشد. هدف مشترکی که این رشته‌ها دنبال می‌کنند و تحت عنوان «علوم .شناختی» قرار می‌گیرد مطالعه «ذهن و شناخت» است.
در این سخنرانی کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار میگیرد و همچنین مطالعات انجام شده و یا در حال انجام مرتبط، در دانشگاه آزاد آزاد اسلامی واحد لاهیجان معرفی خواهد گردید.

بخش دوم:

کاربرد هوش مصنوعی در خانه های هوشمند جهت نگهداری از سالمندان

چکیده:

امروزه با توجه به افزایش روند رشد میانگین سنی و افزایش سالمندان باید در آینده نزدیک منتظر چالش های متعدد جهت نگهداری مناسب از این گروه افراد باشیم لذا با توجه گسترش سریع هوش مصنوعی در بسیاری از موضوعات جهت بهینه کردن زمان و افزایش کیفیت حل مشکلات در این سخنرانی به کاربرد،روش و چالش های استفاده از هوش مصنوعی جهت نگهداری از سالمندان پرداخته خواهد شد.

سخنرانان:

بخش اول:

• دکتر کامراد خوشحال عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و سرپرست آزمایشگاه های سیستم های هوشمند و رباتیک واحد لاهیجان
  • فارغ التحصیل از دانشگاه Coimbra کشور پرتغال در مقطع دکتری تخصصی
  • فوق تخصص تحرک کمک شده توسط پروژه مشترک کنترل و پیشرفت های انسانی و ماشینی از دانشگاه Coimbra پرتغال
  • فوق تخصص پردازش سیگنالهای زیستی برای کاربردهای مختلفی از قبیل تشخیص رویداد خواب و تعامل رایانه در انسان از دانشگاه ایالتی تگزاس آمریکا

بخش دوم:

• دکتر محسن فلاح راد عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر